Açıkhava'da Tarkan fırtınası

Açıkhava'da Tarkan fırtınası

MAGAZİN Haberleri

Tarkan, dün gece Harbiye Açıkhava sahnesini salladı. Dört kez kıyafet değiştiren Tarkan, konserinin ikinci yarısına Orhan Gencebay'ın 60. sanat yılı için hazırladığı, önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan albümünde okuduğu "Hatasız Kul Olmaz" şarkısını seslendirerek başladı.

Biletleri haftalar öncesinden tükenen ve kapıda uzun kuyrukların oluştuğu konserde Megastar Tarkan, dün gece Harbiye Açıkhava sahnesinde nbsp;fırtına gibi esti. nbsp;Söz ve müziği kendisine ait olan ve yaza damgasını vuran "Aşk Gitti Bizden" şarkısı ile sahneye çıkan Tarkan, 24 şarkı seslendirdi. Yaklaşık 2.5 saat boyunca sahnede kalan ve dört kez kıyafet değiştiren Megastar Tarkan, sesi ve sahne şovlarıyla da müzikseverlere unutulmaz saatler yaşattı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

"HATASIZ KUL OLMAZ"I OKUDU
Tarkan, konserinin ikinci yarısına, Orhan Gencebay'ın 60. sanat yılı için hazırladığı, önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan albümünde okuduğu "Hatasız Kul Olmaz" şarkısını seslendirerek başladı. Bir Orhan Gencebay klasiği olan "Hatasız Kul Olmaz"a kendi yorumunu ekleyen Tarkan, sevenlerinden tam not aldı ve yoğun istek üzerine bir kez daha söyledi. nbsp;
Harbiye Açıkhava dün binlerce kişiyle doldu taştı. Aralarında Mehmet Ali Erbil, Wilma Elles, Stelyo Pipis, Özgür Aras gibi sanat ve cemiyet hayatının birçok ünlü simasının da bulunduğu konserde, Tarkan hayranları "Yumruk Kadar Kalbine Milyonları Sığdırdın, Sen Bu ülkenin Medar-ı iftiharısın" yazılı pankart açarak şarkılara büyük bir coşkuyla eşlik etti.
Tarkan, 29, 31 Ağustos ve 1, 2 Eylül tarihlerinde Harbiye Açıkhava'da hayranlarıyla buluşmaya devam edecek. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...