Abramovic'in Bodrum simidi tutkusu

Abramovic'in Bodrum simidi tutkusu

MAGAZİN Haberleri

Roman Abramoviç tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sokaklarda bol bol dolaştı, bir kafede simit yiyip çay içti. Abramoviç'i kimse tanımadı.

İngiliz Chelsea futbol takımının patronu Rus milyarder Roman Abramoviç tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sokaklarda bol bol dolaştı, bir kafede simit yiyip çay içti. Abramoviç'i kimse tanımadı.KORUMALARI BİR POŞET DOLUSU SİMİT ALDI
İskele Meydanı'daki Bodrum Cafe'e oturan Abramovich ve beraberindekiler simit yedi, çay içti. 50 euro bahşiş veren Abramovich korumaları kafeden ayrılırken bir torba simit aldı. Milta Marina çarşısını da gezen Abramovich'in bir hafta Bodrum'da kalacağı öğrenildi. Geçtiğimiz yıl Eylül'ün son haftasında da Bodrum'a gelen Abramovich 3 gün ilçede kalmış, çarşıda dolaşıp yine simit yemiş çay içmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...