Ablasının kopyası! Gamze Özçelik’in kardeşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Düzenleyen:
Ablasının kopyası! Gamze Özçelik’in kardeşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi

MAGAZİN Haberleri

Gamze Özçelik, oyunculuğu bıraktıktan sonra kendisini hayır işlerine adadı. Yardıma muhtaç insanlara umut olmaya devam eden bir çocuk annesi Özçelik’in özel hayatı da merak edilenler arasında… 39 yaşındaki ismin kardeşi Meltem’i görenler şaştı kaldı. Sosyal medyada ‘Ablasının kopyası’ tarzında yorumların ardı arkası kesilmedi.

Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar rol aldıktan sonra oyunculuğu bırakan Gamze Özçelik, 'Umuda Koşanlar Derneği' ile yardıma muhtaç insanların ihtiyaçlarına koşmaya başladı.

Ekranlardan uzak bir hayat yaşayan Özçelik, binlerce insana umut oluyor.  Özçelik; Sudan, Somali, Tanzanya, Togo gibi birçok farklı Afrika ülkesinde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor. Ünlü ismin özel hayatı da merak ediliyor.

3 kız kardeşi olan Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem Özçelik, lnstagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

32 yaşındaki Meltem Özçelik de ablası gibi eski oyuncu… Daha önce Kiraz Mevsimi ve Çilek Kokusu gibi ses getiren dizilerde rol almış.

Meltem Özçelik de oyunculuğu bırakmış. Şimdilerde ablasıyla birlikte Umuda Koşanlar Derneği’nde yardıma muhtaç insanların ihtiyaçlarına koşuyor.

Gamze Özçelik'in kız kardeşini görenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor. “Ablasının bire bir kopyası”, “Çok benziyorlar” gibi yorumlar yapıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...