ABD’li şarkıcı Halsey Filistin’e yardım gönderen kuruluşlara bağış yapacak

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
ABD’li şarkıcı Halsey Filistin’e yardım gönderen kuruluşlara bağış yapacak

MAGAZİN Haberleri  / Anadolu Ajansı

ABD'li şarkıcı Halsey, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin uzun süredir açıklama yapmadığı için pişmanlık duyduğunu belirtti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan şarkıcı, Filistin'e yardım gönderen kuruluşlara bağışta bulunacağını duyurdu.

Dünyaca ünlü sanatçılar, İsrail'in Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği ve binlerce sivil Filistinlinin ölümüne neden olan saldırılara ilişkin tepkilerini sürdürüyor. Bu konuda bir süredir sessiz kaldığı için pişmanlığını dile getiren şarkıcı Halsey, Filistin açıklamasıyla gündem oldu.

YÜKSEK MEBLAĞ’DA BAĞIŞ 

Halsey, sosyal medya platformu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, her ne kadar daha önce Filistin halkının egemenliği hakkında açıklamalar yapsa da, Gazze'de yaşananlara ilişkin uzun süredir yazılı olarak bir açıklama yapmadığı için pişmanlık duyduğunu belirterek, Filistin halkının özgürlüğüne verdiği desteği yineledi.

Dünyadaki artan İslamofobi'ye dikkati çeken sanatçı, herkesin özgür ve güvenli bir hayata sahip olma hakkı olduğunun altını çizdi.

ABD'li şarkıcı Halsey, Filistin'e yardım gönderen çeşitli kuruluşlara yüksek meblağlarda bağış yapacağını duyurdu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...