81 yaşındaki Bedia Akartürk genç görünmek için yüzünü gerdirdi, son haline yorum yağdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

81 yaşındaki Türk Halk Müziği ses sanatçısı Bedia Akartürk estetik yaptırdı. Daha genç görünmek için yüzünü gerdiren Akartürk, sosyal medyada eleştirileri oklarının hedefi oldu. Operasyon öncesi ‘Zahidem’ türküsünü seslendiren sanatçının son haline yorum yağdı.

Sanatçı Bedia Akartürk “Daha genç, daha güzel olmak istiyorum” diyerek Samsun’da ünlü bir estetikçinin kapısını çaldı. Akartürk’ün son halini doktoru, sosyal medya hesabından paylaştı.

Yüzünü gerdiren Akartürk işlem öncesi ameliyathanede doktorlara mini bir konser vermeyi de ihmal etmedi. Operasyon sonrası ise  81 yaşındaki sanatçının yüzündeki şişlikler dikkat çekti. 

81 yaşındaki Bedia Akartürk genç görünmek için yüzünü gerdirdi, son haline yorum yağdıAmeliyat öncesi - Ameliyat sonrası

Ünlü sanatçının son hali sevenlerini hayrete düşürdü. Estetikli hali gündem olan Bedia Akartürk hakkında sosyal medyada “81 yaşında ne gerek vardı” ,”Yakışmamış” , “Estetiksiz hali daha iyi” yorumları yapıldı.

Türk Halk müziği sanatçısı Bedia Akartürk, Atilla Seller ile evliydi. Ünlü isim eşini, 2007 yılında kalp krizi sonucu kaybetti. Akartürk’ün bu evliliğinden bir kızı bulunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ablam Allah uzun ömür versin. Sensiz olamayız.10 Haziran 2023 15:00

Ablam Allaha emanet olun. Seni çok seviyoruz

Sonraki Haber Yükleniyor...