8 ameliyatla bu hale geldi

8 ameliyatla bu hale geldi

MAGAZİN Haberleri

Brezilyalı Mauricio Galdi'nin ilginç bir takıntısı var. 27 yaşındaki genç, erkek Barbie bebeği Ken'e benzemek için şimdiye kadar 8 kez bıçak altına yattı.

nbsp;Sao Paulo'da orta sınıf bir ailenin çocuğu olan Galdi, eskiden beri oyuncak bebeklerle oynayan kız çocuklarını kıskandığını ama toplum tarafından garip karşılanacağı endişeleriyle bunlarla oynayamadığını söyledi. Ken'e benzemek için ilk olarak 17 yaşında estetik ameliyat olan Galdi, daha sonra art arda geçirdiği ameliyatlarla tanınmaz hale geldi. Sık sık fotoğraflarını Instagram'da paylaşan Galdi'nin 21.000 takipçisi var. Galdi, Brezilya'da plastik bebeğe benzemeye çalışan ilk kişi değil. Daha önce de Celso Santebañes isimli şahıs, geçirdiği ameliyatlarla "İnsan Ken Bebek" olarak adlandırılmaya başlanmıştı. Santebanes, ay başında kan kanserinden 21 yaşında hayatını kaybetti. Bu ikisi arasında gerçek Ken bebeğin kim olduğu hakkında tartışmalar yaşanmış, Santebanes, Galdi'yi taklitçilikle suçlamıştı. Ken bebeğe benzeme konusunda rekor ise geçirdiği 190 estetik ameliyatla Amerikalı Justin Jedlica'da. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...