6 ay önce babasını kaybeden Seray Sever’den duygulandıran paylaşım: “Canım yanıyor, seni çok özlüyorum”

Düzenleyen:
6 ay önce babasını kaybeden Seray Sever’den duygulandıran paylaşım: “Canım yanıyor, seni çok özlüyorum”

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz Mart ayında koronavirüs nedeniyle babası vefat eden Seray Sever, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Babasının doğum gününü kutlayan Sever, paylaşımında “Canım yanıyor, seni çok özlüyorum. Tarifi imkansız bir eksiklik ve boşluk her yanımda” ifadelerini kullandı.

İkiz kızlarını kucağına almak için gün saydığı sırada babası Erdal Tamer Sever’i kaybeden ünlü oyuncu Seray Sever, Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

“TARİFİ İMKANSIZ BİR EKSİKLİK VE BOŞLUK HER YANIMDA”

Babasının doğum gününü kutlayan ünlü isim mesajında şu ifadelere yer verdi:

“En kıymetlim büyük aşkım babişkom, bugün senin doğum günün ve torunlarının 5'inci ayı. Öyle çok isterdim ki onları görmeni, kucağına almanı... Senin gibi muhteşem bir dedeyi tanımalarını şefkatini hissetmelerini... Canım yanıyor, seni çok özlüyorum. Tarifi imkansız bir eksiklik ve boşluk her yanımda... Huzur içinde yat. Bizi izlediğini biliyorum. Sen benim en kıymetlimsin.”

6 ay önce babasını kaybeden Seray Sever’den duygulandıran paylaşım: “Canım yanıyor, seni çok özlüyorum”

BABASI KORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBETTİ

Tiyatro ve sinema oyuncusu Seray Sever’in Bodrum’da yaşayan babası Eral Tamer Sever, koronavirüse yakalandı. Sever, durumun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Hastanenin yoğun bakım servisinde koronavirüs tedavisi gören Sever, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Tamer Sever'in ölümü, Seray Sever ve sanatçı dostları başta olmak üzere komşularını hüzne boğdu.

“TORUNUNU GÖRMEK NASİP OLMADI”

Gözyaşları içerisinde babasına veda eden ve hamileliğinin son döneminde olan ünlü oyuncu Seray Sever, cenazede, babasının torunlarını göremediğini söyleyerek, “Her şey çok iyi gidiyordu. İşlerim için İstanbul’da bulunuyordum. Babamın vefat haberini alınca yıkıldım, çok üzgünüm. En çok da maalesef torununu görmek nasip olmadı. Durumu iyiydi, bir anda entübe ettik dediler, sonra acı haberi aldık. Allah herkese benim babam gibi bir baba nasip etsin” diye konuştu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...