58 milyon dolara ev alan Adele’e büyük şok: Evi deprem hattının üstünde çıktı

Düzenleyen:
58 milyon dolara ev alan Adele’e büyük şok: Evi deprem hattının üstünde çıktı

MAGAZİN Haberleri

İngiltere’nin gelmiş geçmiş en zengin kadın şarkıcılarından olan Adele’in aktör Sylvester Stallone'den 58 milyon dolara aldığı ihtişamlı evin deprem tehlikesiyle karşı karşıya olduğu ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının yeni satın aldığı evin tam da fay hattının üzerinde olduğu öğrenildi.

Adele, aldığı haberle hayatının şokunu yaşadı. Ünlü şarkıcı 110 milyon dolara satışa çıkarılan evi 58 milyon dolara satın almıştı. Ancak 8 yatak odalı, 12 banyolu devasa evin depremde büyük risk taşıdığı öğrenildi.

EV AKTİF FAY HATTININ ÜSTÜNDE

The Sun gazetesinin haberine göre İngiliz şarkıcı Adele’in aktör Sylvester Stallone’den satın aldığı Beverly Hills’deki ev, aktif fay hattının üstünde bulunuyor.

California Jeolojik Araştırma Birimi’nin yaptığı incelemede, evin, 7 büyüklüğünde bir deprem üretme kabiliyetine sahip olan söz konusu aktif fayın üstünde olduğu sonucuna varıldı.

BÖLGE YANGIN RİSKİYLE DE KARŞI KARŞIYA

Üstelik 14 dönümlük ev yalnızca deprem riskiyle karşı karşıya değil. Evin bulunduğu bölge, aynı zamanda çok yüksek yangın tehlikesine de sahip. İlkbahardan itibaren kuru ve rüzgarlı havanın hakim olduğu bölgede sık sık yangınlar çıkıyor. Bu nedenle burada oturan mülk sahipleri evlerini hem yangına hem de depreme karşı sigortalatıyor.

Bölgede evi bulunan ünlüler arasında Denzel Washington, Magic Johnson ve Justin Bieber da yer alıyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...