5 yıllık evlilik bitiyor… Oyuncu Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz ayrılık kararı aldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
5 yıllık evlilik bitiyor… Oyuncu Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz ayrılık kararı aldı

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz, 5 yıl önce nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde kriz yaşayan çiftin boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Cem adında bir oğulları olan ikili, önümüzdeki günlerde mahkemeye başvurarak evliliklerini anlaşmalı olarak noktalayacak.

Kuzey Güney, Aşk Yeniden, Dünyayla Benim Aramda gibi birçok projede yer alan oyuncu Buğra Gülsoy, özel hayatında yaşanan bir gelişmeyle gündeme geldi. Gülsoy’un 5 yıldır evli olduğu Nilüfer Gürbüz’le evliliklerini noktalayacağı iddia edildi.

BOŞANIYORLAR

İkilinin yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle evliliklerini yürütemediği ancak dost kalmaya karar verdikleri öğrenildi. Cem adlı bir oğulları olan Gülsoy ve Gürbüz, anlaşmalı olarak boşanmak için yakında mahkemeye başvuracak.

5 yıllık evlilik bitiyor… Oyuncu Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz ayrılık kararı aldı

“ONLARI ZAMAN ZAMAN ÜZÜYORUM”

Daha önce Ceyda Düvenci’nin Bambaşka Sohbetler programına konuk olan oyuncu Buğra Gülsoy, özel hayatı hakkında merak edilenlere cevap vermişti. Gülsoy’un “Aşkın geçici olduğuna inanıyorum, geriye kalan sevgi olunca ilişki uzun sürüyor. Bizim de Nilüfer'le öyle oldu. Nilüfer dünyanın en troll insanı… Ben çok sıkıcı biriyim, derin depresyonlarım oluyor. Onları zaman zaman üzüyorum” sözleri dikkat çekmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...