4,5 aylık evlilik resmen bitti! Hadise ile Mehmet Dinçerler bugün boşandı

Düzenleyen:
4,5 aylık evlilik resmen bitti! Hadise ile Mehmet Dinçerler bugün boşandı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliği resmi olarak bitti. Son dakika haberine göre, çift, bugün boşandı. Beykoz Adliyesi’nde görülen duruşmaya taraflar katılmadı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin mutluluğu uzun sürmedi. 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda nikah masasına oturan ikili boşanma kararı almıştı.

“BOŞANMA DAVASI AÇTIM”

Ünlü şarkıcı, kötü haberi sosyal medyadan “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” sözleriyle duyurmuştu.

Mehmet Dinçerler ile Hadise geçtiğimiz gün protokol imzalamıştı. Dinçerler’in protokol yapılırken tek isteği bir isteğinin olduğu ortaya çıkmıştı. “Annemin taktığı set ve yüzüğü geri versin yeter!” dediği öğrenilmişti.

4,5 aylık evlilik resmen bitti! Hadise ile Mehmet Dinçerler bugün boşandı

TARAFLAR DURUŞMAYA KATILMADI

2. Sayfa'nın haberine göre, çift resmen boşandı. 4. 5 ay önce evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler bugün Beykoz Adliyesi’nde görülen duruşmayla anlaşmalı olarak evliliklerini noktaladı. 3 milyonluk yüzük ve düğünde takılanlar Hadise’de kalırken çift duruşmaya katılmadı.

HADİSE'NİN AVUKATINDAN İLK AÇIKLAMA

Hadise'nin avukatı Hakan Öncel, "Müvekkil Hadise Açıkgöz tarafından Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde açılan davada, boşanma kararı verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...