35 yıl sonra kanıtlanmıştı… Metin Akpınar’ın kızları ikiz çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Ankara Masası, Habertürk
- Güncelleme:
35 yıl sonra kanıtlanmıştı… Metin Akpınar’ın kızları ikiz çıktı

MAGAZİN Haberleri  / Ankara Masası, Habertürk

82 yaşındaki sanatçı Metin Akpınar’ın açılan babalık davası ile 35 yaşında bir kızı olduğu öğrenilmişti. Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızının bir de ikizi olduğu iddia edildi.

62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan ve hiç çocuğu olmayan Metin Akpınar, kendisine açılan babalık davası ile bir kızı olduğunu öğrendi. Evlilik dışı dünyaya gelen Duygu Nebioğlu’nun ‘Sevgi’ adlı bir ikizi olduğu öne sürüldü.

Ankaramasası’nın aktardığı habere göre;Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar hakkında babalık davası açmıştı. Gizlilik kararı bulunan dava dün sonuçlandı. DNA testlerini de dikkate alan mahkeme Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın kızı olduğunu karara bağladı.

35 yıl sonra kanıtlanmıştı… Metin Akpınar’ın kızları ikiz çıktı

DUYGU NEBİOĞLU: AĞIR TRAVMALAR YAŞADIM

Duygu Nebioğlu, yaşadığı zorlukları sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı: 

“Benim adım Duygu Nebioğlu, 88 yılında Antalya'da yaşama tutundum. Dünyanın varlığını talihsiz olaylar ile kavradım. Bebekliğim, çocukluğum zor şartlar altında geçti. 94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildim. Ailem tarafından topluma kazandırılmak için başlayan serüvenimin devamında biyolojik ailemin ve soy ağacımın merakına düştüm.

Bu düşünce beni Türk toplumuna mâl olmuş Sayın Metin Akpınar'a ulaştırdı, henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağırana basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım, bu sebeple saygı değer avukatlarıma ulaştım.

Bugün avukatlarım sayesinde Metin Akpınar’ın babam olduğu Akseki Asliye Hukuk Mahkemesi’nin kararı ile resmiyete kavuşmuştur. Adalet karşında tüm haklarımı koruma altına almış bulunuyoruz.

Şaşkınım, yıllar sonra gelen mutluluk hayatımın ilk günü gibi oldu. Kamuoyuna bunu açıklamayı borç bilip sevgi ve barış içerisinde hareket edeceğimizi duyurmak istiyorum. Bu süreçte bana destek olan ve koşulsuz sevgi veren Nebioğlu aileme teşekkür ediyorum. Duyguluyum.”

İKİZ KARDEŞİN SONUCU HENÜZ ÇIKMADI

Gündem olan bu haberin ardından yeni bir iddia ortaya çıktı. Usta oyuncunun bir değil, iki kızı olduğu öne sürüldü. Duygu Nebioğlu’nun ikiz kızı Sevgi Nebioğlu'nun da ayrı bir dava açtığı, üzerinde gizlilik kararı olan bu davanın henüz sonuçlanmadığı belirlendi.

35 yıl sonra kanıtlanmıştı… Metin Akpınar’ın kızları ikiz çıktı

Habertürk'ün haberine göre; DNA testinin sonunda, Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğu saptandı. Sevgi Nebioğlu da DNA testi yaptırdı ama bununla ilgili mahkeme kararı henüz çıkmadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Ankara Masası, Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...