3 hafta önce doğum yapan Wilma Elles, aldığı kiloları hızla verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
3 hafta önce doğum yapan Wilma Elles, aldığı kiloları hızla verdi

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ünlü oyuncu Wilma Elles, yaklaşık 3 hafta önce doğum yaptı. Kızı Tiara Manolya’yı kucağına alan Elles, doğum kilolarından nasıl kurtulduğunu anlattı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisindeki Caroline rolüyle hafızalara kazınan Wilma Elles, daha sonra birçok projede görev aldı. Geçtiğimiz günlerde üçüncü çocuğunu kucağına alan Elles’in formda görüntüsü dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Wilma Elles, 2022 yılında Avukat Mehmet Şah Çelik ile evlendi. Milat ve Melodi isimlerinde ikizleri olan 37 yaşındaki Elles, 5 Ekim’de üçüncü kez anne oldu. Bir kızı daha olan Elles, hamilelik döneminde 18 kilo aldı. Fazlalıklarından Yaşam Koçu Kumru Köseler’in yönlendirmesiyle yaklaşık 3 haftada kurtulan Elles, kilo verme sürecinden bahsetti.

3 hafta önce doğum yapan Wilma Elles, aldığı kiloları hızla verdi

“SPOR HALA YASAK”

Kilo verme süreci hakkında bilgi veren hem anne hem de oyuncu Wilma Elles, “Hem anneliği hem de çalışmayı bir arada yapıyorum. Kumru Hanım ile birlikte yürüyüşe çıktık. ‘Ben kilo vermek için ne yapabilirim’ dedim. Doğumda 18 kilo almıştım. Milat ve Melodi’de 30 kilo almıştım. Şimdi 10 kilo gitti. 8 kilo kaldı. Biz sporla yapmıyoruz. Spor hala yasak. Daha çok böyle niyetle, frekanslarla, şükretmeyle biz bunu yapıyoruz. Zaten çocuklar da enerji veriyor. Vücudumuza nasıl bakım yapıyorsak, diş fırçalıyorsak aynı şekilde ruhumuzu da beslemeliyiz. Kitap okumak, bilgi sahibi akıllı insanlarla sohbet etmek her zaman bizi bir ileriye götürüyor” şeklinde konuştu.

KİLO VERME SÜRECİNDE KURAL YOK

Wilma Elles’in kilo verme sürecinde destek olan Yaşam Koçu Kumru Köseler ise “Wilma’ya eşlik etmek istedim kendisi harika bir ruh. Enerjisi çok yüksek. Kilo vermekten ziyade deşarj olmak amaç. Zaten onun niyetine girdiği için kiloyu çok çabuk verebilir. Bir nevi sohbet, enerji yükseltmek. Hayatın anını yakalamak. Kendini daha iyi hissetmek. Dediğim gibi o enerji Wilma’da var” dedi.

Yaşam Koçu Kumru Köseler, kilo verme sürecinde yapılması gerekenleri şöyle sıraladı:

-Yapılması gerekenler belli. Uyku düzenine dikkat etmek. Bebek küçük olduğu için maalesef uyku düzeni henüz tutmayabiliyor. 

-Bol su içilecek, yürüyüşler yapılacak. Onlardan ziyade yenmemesi gerekenler var. 

-Hayat paylaştıkça güzel, andan ibaret, biz de anı yaşayalım. Hayatı ıskalamayalım. Frekansımız yüksek olsun diyelim. 

-Şikayet şikayeti, şükür şükrü artırır ya biz neyi sunarsak onu çoğaltıyoruz. Kural yok. Şunu yapacaksın, bunu yapacaksın o yanlış biliniyor. Her insan kendine hastır. Kendi farkındalığını, farkına varmasını ve bu hayatta neyi daha iyi yapabileceğini ve kendi versiyonunun en iyisini bulmaya çalışmak gerek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...