3 gün 3 gece süren düğünle evlenmişti… Şeyma Subaşı yüzüğü attı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
3 gün 3 gece süren düğünle evlenmişti… Şeyma Subaşı yüzüğü attı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Acun Ilıcalı’dan Melisa adında bir kızı olan Şeyma Subaşı, Mayıs ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile dünya evine girmişti. Sosyal medyada yeni bir paylaşım yapan Subaşı’nın videosundaki detay takipçilerinin gözünden kaçmadı, ‘boşanıyor’ iddiaları konuşulmaya başladı.

Acun Ilıcalı ile yaşadığı birliktelikle adını duyuran Şeyma Subaşı, ikinci kez nikah masasına oturmuştu. 4 aydır Mohammed Alsaloussi ile evli olan ünlü ismin boşanacağı iddia edildi. 

Bir dönem popüler olan kutu açma yarışması Var Mısın Yok Musun’a katılan Şeyma Subaşı, programın ardından Acun Ilıcalı ile yakınlaştı. İkili, mutlu giden birlikteliklerini 2017 yılında nikah masasına taşıdı. Bu evlilikten ‘Melisa adında bir kızları olan çift, bir yıl sonra aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle boşandı. 

GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜNLE EVLENDİLER

Boşanmanın ardından Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi’ne gönlünü kaptıran Şeyma Subaşı, geçtiğimiz Mayıs ayında Marekeş’te ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Çift, 3 gün 3 gece süren görkemli bir düğün yapmıştı. 

Evlilikten önce ayrılıklar yaşayan ikili, tekrar bir araya gelmiş ‘Meedo'nun dolandırıcı olduğu’, ‘Şeyma'ya aldığı hediyelerin de sahte olduğu’ gibi iddialar magazin gündemini bir hayli meşgul etmişti. İddiaları yalanlayan ikili, alınan hediyelerin dekontlarını paylaşmıştı.

3 gün 3 gece süren düğünle evlenmişti… Şeyma Subaşı yüzüğü attı

BOŞANIYORLAR MI? DİKKAT ÇEKEN DETAY…

Ultra lüks yaşantılarıyla adından söz ettiren Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, bu kez boşanacakları yönündeki söylentilerle gündeme geldi. Bir süre önce İstanbul’a gelen Şeyma Subaşı’nın paylaştığı video dikkat çekti. Rami Kütüphanesi’nde çektiği bir videoyu Instagram’ına yükleyen Subaşı’nın yüzüğünün olmaması Meedo ile boşanma iddialarını alevlendirdi. Bu detay ünlü ismin takipçilerinin gözünden kaçmazken, “Yüzük nerede” , “Eşin paylaşımı beğenmemiş, neler oluyor Şeyma” tarzında yorumlar geldi. 

Mohammed Alsaloussi ile Şeyma Subaşı’nın yakın zamanda boşanma davasının görüleceği iddiaları sosyal medyada da konuşulanlar arasında. Ancak ünlü çift, konuyla ilgili sessizliğini koruyor. İkisi de henüz bir açıklama yapmış değil. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...