27 yıllık evlilik bitti! Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ el ele verip boşandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

27 yıl önce nikah masasına oturan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti tek celsede boşandı. İkilinin Beykoz Adliyesi’ndeki duruşmaya el ele gelmesi dikkat çekti.

Sanat dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ’un evliliğinde kara bulutların dolaştığı iddia edilmişti. Çiftin boşanacakları yönündeki iddialar magazin basınına bomba gibi düşmüştü. 

Yollarını ayırma kararı alan çiftten Onan, yaptığı açıklamayla kötü haberi duyurdu. 

Mehmet Aslantuğ'dan psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanacağı ileri sürülen Arzum Onan, iddiaları yalanlayarak 29 Mayıs’ta boşanacakları haberini verdi. 

“BOŞANMAYI TALEP EDEN MEHMET OLDU”

Onan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Zaman içinde gelinen aşamada, boşanmayı talep eden Mehmet oldu. Dava sürecini benim başlatmamın da daha seviyeli bir yaklaşım olacağına karar verdik. 29 Mayıs boşanma tarihimiz dışındaki bu yalan iddialar alenen kötü niyet barındırmakta, amaçlı yapılmaktadır. Daha önce de paylaştığım üzere; zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, ailemizin durduğu yeri değiştirmeyecek! Sevgiyle, sükunetle…” ifadelerine yer verdi. 

27 yıllık evlilik bitti! Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ el ele verip boşandı

“HER ŞEY İÇİN MİNNETTARIM”

Eşinin paylaşımına yorum yapan Aslantuğ ise “Erkeksiniz; ya da kadın, elinizi tutan da kadın; ya da erkek, hiç fark etmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılar; ya da değer aşındırır! Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım” dedi.

ADLİYEYE EL ELE GELDİLER

Magazin Tadı’nda yer alan habere göre; Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti, 27 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdı. Örnek gösterilen çift, boşanma davasının görüldüğü Beykoz Adliyesi’ne el ele geldi. 

27 yıllık evlilik bitti! Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ el ele verip boşandı

İkili sonrasında ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...