Ünlü sanatçı sevenlerine seslendi: Acılarım artık son bulacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ünlü sanatçı sevenlerine seslendi: Acılarım artık son bulacak

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Daha önce bağırsak ve meme kanserine yakalanan ünlü şarkıcı Fulden Uras, ameliyat olacağını açıkladı. Uras hastalığı hakkında yeni gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Fulden Uras, 13 yılda 22 kez ameliyat olmuştu. 55 yaşındaki şarkıcı, yeniden ameliyat masasına yatacağını söyledi. ‘Artık acı yok’ diyen Uras, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı.

Ünlü sanatçı sevenlerine seslendi: Acılarım artık son bulacak

“ÇOK ÇEKTİRDİN, YİNE DE ‘HAMDOLSUN’ DEDİM

Kişisel Instagram’ından sevenlerine seslenen Fulden Uras, şu ifadeleri kullandı:

“22 ameliyat... 22 kere narkoz... Her birinden umutla 'bu son olacak' diye dualarla çıkmak. 13 sene dile kolay... Çok çektirdin yine de 'hamdolsun' dedim. Halime hep şükrettim, dermansız dert değildin. Şimdi yarın seninle vedalaşıyorum sağ meme. İçim buruk asla üzgün değilim hatta bilakis mutluyum en ufacık üzüntümde şişen, enfeksiyonlanan bir organ artık bedenimde olmayacak. Artık 'acı yok' düşünsenize ne büyük lüks benim için... Biraz duygusalım annemi özledim. Ne çok üzülürdü şu an yaşasaydı. Nasıl dert ederdi kendine. Biliyorum ki benim meleğim beni oradan korur.”

“HOŞÇA KAL ACILARIM”

“Sevgili dostlarım artık hep mutlu haberler vereceğim sizlere pazartesi acılarım son bulacak. Merak etmeyin çok emin ellerdeyim. Şu an için doktorlarım alınacak meme yerine bir silikon koymayı uygun görmediler. Ameliyattan sonra sizleri tekrar bilgilendiririm. Birkaç gün yokum merak etmeyin. Hepimizi çok seviyor, dualarımızı bekliyorum . Hoş çakal acılarım…”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...