11 yıl yurt dışında yaşayan Didem Uzel içini döktü: Amerika kendi vatandaşını doyuramıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
11 yıl yurt dışında yaşayan Didem Uzel içini döktü: Amerika kendi vatandaşını doyuramıyor

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Uzun süre Amerika’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye dönen eski manken ve oyuncu Didem Uzel, yurt dışına gitmek isteyenleri uyardı.

Didem Uzel, 2012 yılında iş insanı Selim Sarı ile evlenerek Amerika’ya yerleşme kararı aldı. 2016 yılında oğlu Leo Aslan'ı kucağına alan Uzel, uzun bir süre Amerika’da yaşadıktan sonra Türkiye'ye kesin olarak dönüş yaptı.

11 yıl yurt dışında yaşayan Didem Uzel içini döktü: Amerika kendi vatandaşını doyuramıyor

“ÇOK MARİFET ZANNEDİLİYOR”

11 yıl önce yerleştiği Amerika’dan pandemide Türkiye’ye dönen Didem Uzel, yurt dışına gitmek isteyenleri uyardı. 

Snob Magazin’de yer alan haberde; Didem Uzel, eşi ve oğlu Aslan ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Oyuncu, “Son dönemde bazı isimler yurt dışına çıkmayı tavsiye ediyor. Siz yıllardır yurt dışında yaşadınız bu konuda ne diyorsunuz?” sorusu üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı:

“Çok marifet zannediliyor dimi? Yurt dışı kolay değil. Türkiye'den kaçıyorsunuz ama kaçmayın. Gerçekten belli bir noktadan sonra dönüp dolaşacağınız yer burası... Sahip çıkmanız gereken toprağınız var. Ben de gidebilirim ama buradan hiç kopmadım ve kopmayacağım. Gideceğim ve kaçıyorum efekti yanlış. Gidip, deneyin görün. Amerika için konuşursam kendi vatandaşını doyuramıyor, orada ne yapacaklar? Hayaller güzel ama gerçekler var.”

“AİLEM BURADA, KENDİMİ GÜVENDE HİSSEDİYORUM”

Şimdilerde Türkiye’de sunuculuk yapan ve yeniden oyunculuğa dönmeye hazırlanan Uzel, “Amerika'ya dönmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

“Hayat şartları zorlaşıyor. Ailenizle birlikteyseniz doğru yerdesiniz. Ailem burada ve kendimi güvende hissediyorum. Eşim 20 yıldır orada çalışıyor. Orada çalışan birine, 'Her şeyi bırak gel' diyemezsin. Aslan için en doğru kararı vermeye çalışıyoruz.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...