Tiyatronun 22 duayenine ödül

Düzenleyen:
Tiyatronun 22 duayenine ödül

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Haldun Dormen, Ayşen Gruda, Ayten Erman ve Bedia Ener gibi tiyatronun usta isimlerine Emek Sahnesi’nde onur ödülü verildi.

Türk tiyatrosunun gelişmesine mühim katkıları olan ve geçmişten bugüne tiyatroseverlere unutulmaz eserler veren 22 duayen isim “Sahnede Bir Ömür” adlı geceyle mükafatlandırıldı. “Dünya Tiyatro Günü” çerçevesinde Beyoğlu Belediyesi tarafından İstanbul Grand Pera Emek Sahnesi’nde düzenlenen geceye; siyaset, sanat ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Gecede, Türk tiyatrosunun usta isimleri Haldun Dormen, Ayşen Gruda, Ayten Erman, Bedia Ener, Bilge Şen, Celile Toyon, Ercan Bostancıoğlu, Ferdi Akarnur, Göksel Kortay, Gönül Edgü, Güler Ökten, Kayhan Yıldızoğlu, İlhan Daner, Meral Küçükerol, Mustafa Uzunyılmaz, Serpil Tamur, Sinan Bengier, Suna-Erol Keskin, Yasemin Yalçın, Yıldız Kültür ve Zihni Göktay’a onur ödülleri verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...