Taylor Swift yeni albümüyle Spotify dinleme rekorunu kırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Taylor Swift yeni albümüyle Spotify dinleme rekorunu kırdı

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Amerikalı şarkıcı Taylor Swift yeni bir rekor daha kırdı. Dünyaca ünlü sanatçının yeni albümü Midnights, Spotify’da en çok dinlenen albüm olmayı başardı.

Taylor Swift, yeni albümü Midnights’ın Spotify'da bir günde en çok dinlenen albüm rekorunu kırdığı için hayranlarına teşekkür etti. Swift, hayranlarının ‘akıllara durgunluk veren bir şey yaptıkları’nı belirtti.

Ünlü şarkıcının son albümü Midnights, Cuma günü yayınlandı. 24 saatten kısa bir süre sonra müzik akışı devi Spotify, albümün platform tarihinde tek bir günde en çok dinlemeye ulaştığını duyurdu.

Platformun resmi Twitter hesabından, "22 Ekim'de saat gece yarısını bile bulmadan Taylor Swift, Spotify tarihinde bir günde en çok dinlenen albüm rekorunu kırdı. Tebrikler, Taylor Swift" şeklinde bir tweet atıldı.

Swift ise, "Siz burada bu kadar akıllara durgunluk veren bir şey yaparken ben bu kadar şanslı olmayı nasıl başardım? Az önce ne oldu?” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...