Sanatçılar ‘Vitrin’e çıkıyor

Düzenleyen:
Sanatçılar ‘Vitrin’e çıkıyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

24. İstanbul Caz Festivali bünyesinde gerçekleştirilecek olan ‘Vitrin: Türkiye Güncel Müzik Buluşması’, Türkiye’den başarılı müzisyen ve toplulukları milletlerarası sahaya taşıyacak.

24. İstanbul Caz Festivali bünyesinde gerçekleştirilecek olan ‘Vitrin: Türkiye Güncel Müzik Buluşması’, Türkiye’den başarılı müzisyen ve toplulukları milletlerarası sahaya taşıyacak. SOCAR’ın sporsor olduğu  ‘Vitrin’, 200’ü aşkın yerli ve yabancı sanatçının ağırlanacağı 24. İstanbul Caz Festivali’nin mühim bir ayağını oluşturacak. 5-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek konserlere, Türkiye’den 30’un üzerinde sanatçı ve topluluk katılacak. Vitrin’de bu yıl sahne alacak isimler arasında, Hüsnü Şenlendirici, Taksim Trio, Ceylan Ertem, Cenk Erdoğa ve Bilal Karaman gibi birçok tanınmış isim yer alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...