Sabıkalı pilot ‘Kaiju’lara karşı

Düzenleyen:
Sabıkalı pilot ‘Kaiju’lara karşı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Steven S. DeKnight’in yönettiği “Pasifik Savaşı: İsyan” insanların idare ettiği robotik savaşçılar ile dünyayı tehdit eden korkunç canavar ‘Kaiju’ların mücadelesini işliyor.

Serisinin ikinci taksiti olan filmde, John Boyega, Scott Eastwood ve Cailee Spaeny gibi oyuncular rol alıyor. 2035 yılında geçen hikâyede, Pasifik Okyanusu’ndaki ‘Kaiju’ların geçidi kapatılmıştır ancak boyun eğmez canavarlar, tekrar ortaya çıkarlar. Onlara karşı, bir zamanlar umut vadeden pilotken karanlık işlere bulaşan Jake’e son bir şans tanınır. Yeniden mücadeleye katılan Jake’in, Pan Pasifik Savunma Birliği (PPSB)’nin kahramanları tek ailesi olur. Kendisine Lambert ile Amara da eşlik eder. Ekip, en güçlü savunma gücü olarak Kaiju’lara karşı yeni bir mücadeleye koyulurlar. İlki beklenen alakayı görmeyen filmin, gişe akıbeti merak konusu.

 

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...