İspanyol oyuncu Rico kısa filmleri seçecek

- Güncelleme:
İspanyol oyuncu Rico kısa filmleri seçecek

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Sabancı Vakfı 7. Kısa Film Yarışması’nın ödül törenine sayılı günler kala, kazanan filmleri tespit edecek jüri üyeleri açıklandı.

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ

Sabancı Vakfı 7. Kısa Film Yarışması’nın duyurulan jüri üyeleri arasında İspanya’nın en tanınmış kadın oyuncuları arasında sayılan Beatriz Rico ile İngiliz yazar Mike Downey de yer aldı. Jürinin Türkiye’den üyeleri ise yönetmen ve senarist Biket İlhan, yönetmen Zeynep Günay Tan, oyuncu Kaan Urgancıoğlu oldu. Yarışmanın Sosyal Etki Jürisi’nde ise dramaturg Dr. Sündüz Haşar, Doç. Dr. Ayşecan Terzioğlu ve eğitim uzmanı Ali Koç bulunuyor. 

Sabancı Vakfı 7. Kısa Film Yarışması’nda finale kalan 11 film, jüri tarafından değerlendirilecek ve dereceye girmeye hak kazanan eserler, 18 Ocak’ta Sabancı Center’da gerçekleştirilecek törenle ilan edilecek. Kısa filmlerin birincisine 25 bin TL, ikincisine 20 bin TL, üçüncüsüne ise 15 bin TL tutarındaki ödülleri takdim edilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...