Oyunculardan afetzedelere moral ziyareti

- Güncelleme:
Oyunculardan afetzedelere moral ziyareti

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Sinema ve dizi oyuncuları, 6 Şubat’ta deprem felaketinin yaşandığı şehirlerede moral ziyaretine çıktı. Depremzede çocuklarla sohbet eden oyuncular, birlikte oyunlar da oynadı.

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ -  Boğaziçi Küresel İlişkiler Derneği’nin organizasyonu İletişim Başkanlığının desteğiyle dizi ve sinema oyuncularından oluşan 15 kişilik ekip, Gaziantep’in İslahiye ilçesinde kurulan konteyner şehri ziyaret etti. Burak Haktanır, Musa Evren, İsmail Hakkı Ürün, Birand Tunca, Gökhan Karacık, Yuşa Ebrar Dursunoğlu, Uğurcan Keleş, Muhammed Emre Kaya, Emir Fırat Işık, Ali Buhara Mete, Recep Çavdar, Tamer Karadağlı, Emre Bulut, rap sanatçısı Resul Aydemir ve futbolcu Ümit Karan’ın bulunduğu ekip, kurulan çadırlarda çocuklarla bir araya geldi. Oyunculardan Tamer Karadağlı “Çocuklarla vakit geçirdik. Çocuklar çok mutlu oldu. Burada olduğumuz için çok mutlu oldum” dedi. Oyuncu Muhammed Emre Kaya ise “Buraları görünce kelimelerle tarif edilemeyecek şekilde acı ve afetle karşılaştık. İnşallah yakın zamanda yaralar tam anlamıyla sarılır” diye konuştu.

TRT OYUNCULARI MARAŞ’TAYDI

TRT dizileri “Gönül Dağı” ve “Al Sancak”ın oyuncuları ise Kahramanmaraş’taki deprem mağdurlarını ziyaret etti. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın da katıldığı ziyarette oyuncular Eser Eyüpoğlu, Feyza Işık, Ferdi Sancar, Yavuz Sepetçi, Uğur Güneş, İdris Nebi Taşkan, Rıdvan Aybars Düzey, Gözde Türker, Ahmet Yenilmez ve Melih Özdoğan, deprem mağdurlarına moral verdi. Oyuncular çocuklarla oyunlar oynadı, onlara hediyeler verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...