Ölümlü Dünya 2 vizyona girdi mi, yaş sınırı var mı? Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosunda kimler var?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ölümlü Dünya 2 vizyona girdi mi, yaş sınırı var mı? Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosunda kimler var?

Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bir süredir merakla beklenen komedi türündeki Ölümlü Dünya filminin ikinci serisi Ölümlü Dünya 2 vizyona girdi. Filmdeki karakterler ve olaylarla geniş hayran kitlesi kazanan yapım ikinci filmi ile de izleyicisini heyecanlandırıyor. Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, yaş sınırı var mı? Ölümlü Dünya 2 hangi oyuncular var, konusu ne? detaylar haberimizde.

2018  yapımı komedi türünde Ölümlü Dünya filminin devamı niteliğinde olan Ölümlü Dünya 2’nin yönetmen koltuğuna bir kez daha Ali Atay oturdu. Filmin senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin birlikte üstlendi. Ölümlü Dünya filmi seyircisi Ölümlü Dünya 2 çıktı mı, ne zaman vizyona girdi? diye merak ederken yaş sınırı olup olmadığını araştırıyor. Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosunda hangi ünlü oyuncular var konusu işte yanıtı…

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 NE ZAMAN VİZYONA GİRDİ?

İlk olarak 2018 yılında vizyona giren ve "Ölümlü Dünya" filminin ikincisi bugün Ölümlü Dünya 2, 1 Aralık Cuma günü vizyona girdi. Film 1 Aralık 2023 itibariyle sinema salonlarındaki yerini aldı.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 YAŞ SINIRI VAR MI?

Komedi türündeki 117 dakika süren, Ölümlü Dünya 2, filmi 13 yaş ve üzeri için geçerli.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 OYUNCULARI KİM?

Ölümlü Dünya 2 filminin oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Alper Kul, Mehmet Özgür, Giray Altınok, Sarp Apak, Özgür Emre Yıldırım, Doğu Demirkol , Reha Özcan gibi isimler yer alıyor. 

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 KONUSU NE?

Ölümlü Dünya 2 filmi yine  Mermer ailesinin hikayesini ele alıyor. Kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesindeki farklı sorunlarla uğraşmaktadır. Ailenin kimlikleri açığa çıkıyor ve ortaya çıktıktan sonra gelen türlü olaylar konu ediliyor.

Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...