Murat Göğebakan filmi ne zaman çıkacak? Murat Göğebakan Kalbim Yaralı vizyona girdi mi? Kalbim Yaralı konusu ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Murat Göğebakan filmi ne zaman çıkacak? Murat Göğebakan Kalbim Yaralı vizyona girdi mi? Kalbim Yaralı konusu ne?

Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2014 yılında hayatını kaybeden ünlü müzisyen Murat Göğebakan'ın hayat hikayesini anlatan film için gala gösterimi yapıldı. Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi için sanatçının hayranları tarafından aramalar hız kazandı. Peki, Murat Göğebakan filmi ne zaman vizyona giriyor? Murat Göğebakan Kalbim Yaralı vizyonda mı?

Murat Göğebakan'ın hayat hikayesi beyaz perdeye taşındı. Anadolu rock müzisyeni Murat Göğebakan'ın yaşam öyküsünü konu edinen "Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" filminin gala gösterimi de gerçekleştirildi. Arama motorlarında hem sinemaseverler hem de ünlü sanatçının hayranlarının film araştırmaları devam ediyor. Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı ile ilgili aramalar hız kazandı. Filmin gala gösterimi dün gerçekleştirildi. Peki, Murat Göğebakan filmi ne zaman vizyona giriyor? Filmde Murat Göğebakan’ı kim oynuyor, diğer oyuncuları kim? İşte Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi için en çok sorulan soruların yanıtları…

MURAT GÖĞEBAKAN  KALBİM YARALI NE ZAMAN VİZYONDA?

"Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" filmi 8 Aralık 2023 Cuma günü yani bugün vizyona girecek. Dram Biyografi türündeki filmin süresi 120 dakika. Ali Ayyıldız'ın yönetmenliğinde çekilen filmin senaryosunu Sezgin Irmak ile Lütfi Albayrak kaleme aldı.

MURAT GÖĞEBAKAN  KALBİM YARALI OYUNCULARI KİM?

Ünlü müzisyen Murat Göğebakan'ın zorluklarla dolu hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyan "Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" filminde Burak Sevinç, Hande Soral, Tuvana Türkay, Feride Çetin, Necmi Yapıcı, Merve Kansu ve Levent Tülek rol aldı.

Murat Göğebakan filmi ne zaman çıkacak? Murat Göğebakan Kalbim Yaralı vizyona girdi mi? Kalbim Yaralı konusu ne?

MURAT GÖĞEBAKAN KALBİM YARALI KONUSU NE?

Ali Ayyıldız'ın yönetmenliğinde çekilen filmin senaryosunu Sezgin Irmak ile Lütfi Albayrak kaleme aldı. Biyografi türündeki dram filmi, ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın zorluklarla dolu hayat hikâyesini konu ediniyor. Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.Filmde; zorlu koşullarda süren hayatında, yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan'ın, bir yandan sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yandan kendisine yapılan haksızlıklarla yüzleşmesi işleniyor.

MURAT GÖĞEBAKAN KİMDİR?

Murat Göğebakan, 9 Ekim 1968'de Adana'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamlayan Göğebakan, 1986'da Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'na girdi. Göğebakan, üniversite eğitiminden sonra Çukurova Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Bu yıllarda dergah eğitimi alan, gitar dersleri veren Göğebakan, 1995'e kadar Adana'da kaldı.Murat Göğebakan'ın ilk evliliğinden Bülent isminde bir çocuğu vardır. 1994 yılında ilk eşinden ayrılan Göğebakan, 2000 yılında Sema Bekmez'le evlenmiştir. Yaklaşık on yıl süren bu evlilik ise 2010 yılında son bulmuştur. Sanatçı, albüm çalışmaları için geldiği İstanbul'da 1996'da "Ben Sana Aşık Oldum" adlı albümünü çıkardı ve büyük ilgi gördü. Kral TV Video Müzik Ödülleri Töreni'nde "Yılın şarkısı", "En iyi söz", "En iyi beste", "En iyi rock" ve "En iyi çıkış yapan" kategorilerinde aday gösterilen Göğebakan, "En iyi çıkış yapan erkek sanatçı" ödülünü aldı. Göğebakan, daha sonra "Sen Rahatına Bak", "Tek Suçum Seni Sevmekmiş" ve "Merhaba" isimli albümlerini çıkardı.

Sanatçı, 2002'de piyasaya sunduğu "Ayyüzlüm" adlı albümüyle MÜYAP'ın "En Çok Satan Albüm Ödülleri"ne layık görüldü. Göğebakan, daha sonra çıkardığı "Yaralı" ve "Sana Olan Aşkım Şahit" isimli albümleriyle başarısını devam ettirdi. "Hasan'dan Olma Hatice'den Doğma Murat Göğebakan" adlı bir kitap da yayımlayan Göğebakan, 2010'da kan kanserine yakalandı.  Son olarak 2012'de "Aşkın Gözyaşları" albümünü çıkaran Göğebakan, bir süredir tedavi görüyordu. Uzun süre kanser (lösemi) tedavisi gören Göğebakan; 24 Temmuz 2014 tarihinde rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 31 Temmuz 2014 tarihinde vefat etmiştir. Göğebakan'ın cenazesi Fatih Camii'nde kılınan namazdan sonra Adana'nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'na defnedildi.

ALBÜMLER

Ben Sana Aşık Oldum (1997)

Sen Rahatına Bak (1998)

Tek Suçum Seni Sevmekmiş (1999)

Merhaba (2000)

Sindomax (2000)

Ay yüzlüm (2002)

Yaralı (2004)

Aynı Mahallenin Çocukları (2004)

Sana Olan Aşkım Şahit (2005)

Geçmişten Geleceğe Yunus Emre (2005)

Sevgiliye (2007)

Bahar (2007)

Aşıklar Yolu (2010)

Aşkın Gözyaşları (2012)

 

Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...