Müjde Alganer'den yeni kitap Hakikatler Kulübü

Müjde Alganer'den yeni kitap Hakikatler Kulübü

KÜLTüR - SANAT Haberleri

“Yedilemma”, “Var Olmak Yasaktır” ve “Ziziro” gibi romanların yazarı Müjde Alganer, bu defa aynı edebi türdeki “Hakikatler Kulübü” ile karşımıza çıkıyor.

MURAT ÖZTEKİN

Artemis Yayınları etiketiyle raflardaki yerini alan Hakikatler Kulübü, bir kadının ve etrafındakilerin mücadelesine okuyucuyu ortak ediyor. Eser, dünyanın en zor hastalıklarından kanserle savaşan eşini destekleyip çocuğuna umut olmaya ve bu arada para kazanmaya çalışan bir annenin yolculuğu ile gelişiyor. Kitaptaki “seyahat”, kadının evini temizlemeye gelen, başka bir kadının da dünyasını yıkıp baştan inşa edişiyle farklı bir noktaya evriliyor. Alganer’in “Hakikatler Kulübü”, “bazen üzücü bazen umutlu, gerçekçi bir hayat dersi” mahiyeti taşıyor. Eserde “Hayatta herkesin yaşayışı, verdiği sınav, aldığı not da birbirinden farklıdır. Yine de ortak kaderler, ortak mücadeleler insana yalnız olmadığını hissettirip güç verir” mottosu öne çıkıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...