Maneskin, İstanbul'da konser verecek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Maneskin, İstanbul'da konser verecek

KÜLTüR - SANAT Haberleri  / AA

65. Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Zitti E Buoni" adlı şarkısıyla birinciliği elde eden İtalyan rock müzik grubu Maneskin, İstanbul'a geliyor. Grup, 23 Temmuz'da konser verecek.

Bu yaz İstanbul'da Maneskin heyecanı yaşanacak. İtalyan rock grubu, Coachella, Rock in Rio, Rock Am Ring, Reading & Leeds ve Lollapalooza gibi festivallerin de dahil olduğu dünya turnesi kapsamında Charm Music iş birliği ile Küçükçiftlik Park'ta konser verecek. Etkinlik 23 Temmuz'da gerçekleşecek.

ROMA SOKAKLARINDAN DÜNYAYA...

Müzikal yolculuklarına 2015'te Roma sokaklarında çalarak başlayan grup, baş vokalist Damiano David, bassist Victoria De Angelis, gitarist Thomas Raggi ve baterist Ethan Torchio yer alıyor.

4 MİLYAR KERE DİNLENDİLER

Topluluk, 6 elmas plak, 133 platin ve 34 altınla Spotify'da dünyanın en çok dinlenen İtalyan müzik grubu seçildi. Maneskin, bütün dijital platformlarda yaklaşık 4 milyar dinlenmeye ulaştı.

Düzenleyen:  - KÜLTüR - SANAT
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...