‘Kültür Yolları’ genişleyecek

‘Kültür Yolları’ genişleyecek

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, cumartesi günü başlayacak Beyoğlu ve Başkent Kültür Yolu Festivalleri öncesi CSO Ada Ankara’da basın toplantısı yaptı.

Esma Altın | ANKARA

Türkiye’de Kültür Yolu Festivalleri dâhilinde bu sene Çanakkale, Konya, İstanbul, Ankara ve Diyarbakır ile beş şehirde birden, çok daha kapsayıcı ve yaygın faaliyetlerle vatandaşlara benzersiz bir kültür ve sanat tecrübesi yaşattıklarını kaydeden Bakan Ersoy, festival kapsamının genişletileceğini söyleyerek “Önümüzdeki yıl tarihî Alsancak Tekel Fabrikasını kültür sanat kompleksi olarak hizmete açıyor ve İzmir’imizi de festivallerimize dahil ediyoruz. Ayrıca İzmir ve Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’nın yanı sıra Gaziantep Gastronomi Festivali’ni de Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamına alıyoruz. Festivallerimizi herkese ulaşacak şekilde yaygınlaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...