Kameralarını iyiliğe netlediler

Düzenleyen:
Kameralarını iyiliğe netlediler

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 12 Mart’ta 3’üncüsü gerçekleştirilecek “Uluslararası İyilik Ödülleri” çerçevesinde tertiplenen “İyilik” temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 12 Mart’ta 3’üncüsü gerçekleştirilecek “Uluslararası İyilik Ödülleri” çerçevesinde tertiplenen “İyilik” temalı fotoğraf sergisi açıldı. Hayatımızda iyiliklerin yaygınlaştırılması maksadıyla düzenlenen “İyiliğe Netliyoruz” fotoğraf yarışmasında 3 bin 200 eser arasından dereceye giren ve sergilemeye değer görülen fotoğraflar, Beyoğlu Posta ve Telgraf Merkezinde sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışında konuşan Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin “Bugün burada iyiliğin fotoğraflarla konuşuluyor olması bizim açımızdan çok mühim. İnşallah bu çalışmaları sürdüreceğiz” dedi. Yıl içerisinde Anadolu’nun farklı illerinde de sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan sergi, 12 Mart tarihine kadar gezilebilecek. Bünyamin Çelik İSTANBUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...