İstanbul Kitap Fuarı Çin'i konuk edecek

İstanbul Kitap Fuarı Çin'i konuk edecek

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Bu yıl 32. defa düzenlenecek Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı yine etkinlikleri ve konuklarıyla dopdolu.

Bu yıl 32. defa düzenlenecek Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı yine etkinlikleri ve konuklarıyla dopdolu. 40 ülkeden 650 yayınevini çatısı altında buluşturacak olan fuar, okuma düşkünleri için yılın en önemli etkinliği! Çin, bu yıl fuarı onurlandıracak ülke olacak. Çinli birçok yayınevi, yazar ve sanatçı "Yeni İpek Yolu, Yeni Sayfa" teması ile fuarın en büyük standına ev sahipliği yapacak. Ana teması "Tarih: Geçmişteki Gelecek" olarak belirlenen fuarın bir başka önemli tarafı da, dijital yayınlar ile öğrencilere yönelik eğitim ve kaynak kitap salonlarının yer alacak olması. İstanbul Kitap Fuarı bu yıl 2-10 Kasım arasında TÜYAP'ta gerçekleşecek.

KİTAP FUARI YAKLAŞIYOR!

Kitap düşkünlerinin sabırsızlıkla beklediği İstanbul Kitap Fuarı 2-10 Kasım'da TÜYAP'ta. Fuarın bu yıl ana teması "Tarih: Geçmişteki Gelecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...