İstanbul Bienali 17. defa başlıyor

Düzenleyen:
İstanbul Bienali 17. defa başlıyor

KÜLTüR - SANAT Haberleri

1987 yılından bu yana düzenlenen 'İstanbul Bienali', bu yıl 17 Eylül-20 Kasım'da gerçekleştirilecek. Bienal sahaf, kitapçı, lokanta, sinema ve hastanelere ek olarak bir radyo istasyonunda izleyiciyle buluşacak.

Murat ÖZTEKİN

İstanbul Bienali, Koç Holding’in desteğiyle 17 Eylül-20 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Küratörlüğünü Ute Meta Bauer, Amar Kanwar ve David Teh’in üstlendiği bienalde, 500’ün üzerinde katılımcının 50’yi aşkın projesi yer alacak. 

Bienal, Beyoğlu, Fatih, Kadıköy ve Zeytinburnu’nda yer alan 12 sergi mekânının yanı sıra, şehrin dört bir yanında sayıları 50’yi aşan sahaf, kitapçı, lokanta, sinema ve hastanelere ek olarak bir radyo istasyonunda izleyiciyle buluşacak. 

17. İstanbul Bienali, dün sergi mekânlarından Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesi’nde düzenlenen basın buluşmasıyla tanıtıldı. Toplantıda İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy birer konuşma yaptı. Küratörler de söyleşi gerçekleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...