'İki Dünya Arasında' uzun buluşma

Düzenleyen:
'İki Dünya Arasında' uzun buluşma

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Unutulmaz ressam Feyhaman Duran’a ait şimdiye kadar bir araya getirilen en geniş seçkinin sunulduğu “Feyhaman Duran. İki Dünya Arasında” sergisi uzatıldı.

Unutulmaz ressam Feyhaman Duran’a ait şimdiye kadar bir araya getirilen en geniş seçkinin sunulduğu “Feyhaman Duran. İki Dünya Arasında” sergisi uzatıldı. 1914 Kuşağı’nın önde gelen sanatçılarından Duran’ın, bini aşkın eseri ve evinden bazı eşyaların yer aldığı sergi, yoğun alaka sebebiyle 13 Ağustos’a kadar İstanbul Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’de (SSM) açık kalacak. Resim malzemeleri, mobilya ve hat numunelerinin bir araya getirildiği sergi, Türk sanat tarihinde öncü bir konuma sahip olan ressama detaylı bir bakışı mümkün kılıyor. “İki Dünya Arasında” sergisi Osmanlı İmparatorluğu’ndan cumhuriyete geçişin yaşandığı devre de ışık tutuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...