Eşi vasiyetini anlattı: Barış Manço yine sahneye çıkacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eşi vasiyetini anlattı: Barış Manço yine sahneye çıkacak

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Barış Manço'nun eşi Lale Manço Ahıskalı, sanatçının yıllar önce kendilerine söylediği vasiyeti açıkladı ve "Bunu yerine getirilmesi gereken bir emir diye kabul ediyoruz ve mutlaka gerçekleştireceğiz” dedi.

Anadolu rock ve pop müziğin önde gelen isimlerinden şarkıcı Barış Manço’nun ölümün üzerinden bugün tam 24 sene geçti. Sanatçıyı anlatan eşi Lale Manço Ahıskalı, henüz 20 yaşındayken tanıştığı sanatçıyla dolu dolu 25 yıl geçirdiklerini söyledi.

Ahıskalı, sanatçının “2023” eserinin bestelenmesinin üzerinden 50 yıl geçtiğini hatırlatarak “Barış Manço’nun ‘2023’ parçasıyla ilgili olarak bir vasiyeti var. ‘Ben 2023’te 80 yaşında olacağım. O zaman belki Doğukan’ın kolunda sahneye çıkacağım ve 2023 bestemi bir senfoni orkestrası eşliğinde icra edeceğim’ diyor. Bunu yerine getirilmesi gereken bir emir diye kabul ediyoruz ve mutlaka gerçekleştireceğiz” dedi.

Barış Manço’nun hologramının yer alacağı konser yapacaklarını söyleyen Ahıskalı, “Barış Manço’yu mutlaka sahneye çıkaracağız ve senfoni eşliğinde 2023’te dinleyeceğiz” şeklinde konuştu. (AA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...