Engelli vekilin hayatı film oldu

- Güncelleme:
Engelli vekilin hayatı film oldu

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Henüz bebekken buğday tarlasında çıkan yangında, vücudunun büyük bir kısmında kalıcı yanıklar meydana gelen ve ellerini kaybeden AK Parti Milletvekili Serkan Bayram’ın hayata tutunma mücadelesi beyazperdeye taşındı.

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın yaptığı “Buğday Tanesi”,  2 Aralık tarihinde vizyona girecek. Filmde ünlü sanatçı ve oyuncu Kutsi, Erkan Bektaş, Yeliz Akkaya ve Deniz Arna rol alıyor. Filmin müzikleri ise Yıldıray Gürgen imzasını taşıyor. Çekimleri İstanbul’da ve Ankara’da gerçekleşen film hakkında konuşan Serkan Bayram, Türkiye’de engelli sayısının on milyona yakın olduğunu belirterek “İnsan odaklı bu film, dört duvar arasında kalacakken, hayata tutunmuş, mücadele vermiş Serkan gibilerin, topluma nasıl faydalı olunabileceğini gösteren bir umut filmi. Bu film sayesinde bir engelli kardeşimiz dahi, hayata tutunma azmini gösterirse film amacına ulaşmış olacak” dedi. 

Engelli vekilin hayatı film oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...