Düğün Dernek filmi tarihe geçtiler!

Düğün Dernek filmi tarihe geçtiler!

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Düğün Dernek filmi rekora doymuyor. 12. haftasına giren film şuana kadar 6. milyona aşkın kişi izledi. En çok izlenen filmlere fark attı.

Sinemalarda halen gösterimi devam etmekte olan Düğün Dernek 12. haftasına girerken 6.600.893 izleyici sayısına ulaşarak, Türk sinemasının en çok izlenen filmi oldu. Yaklaşık 4 hafta daha vizyonda kalacak olan filmin izleyici sayısının 7 milyona ulaşması bekleniyor. Yapımcılığını Bkm Film' in üstlendiği, Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı, Rasim Öztekin, Şinasi Yurtsever, Devrim Yakut, Barış Yıldız, İnan Ulaş Torun'un rol aldığı Düğün Dernek, 6 Aralık'tan bu yana sinema salonlarında izleyenleri kahkahalara boğuyor. İmece usülü bir Sivas düğünü hikayesi olan film halen sinemalarda seyirciyle buluşmayı sürdürüyor.

AHMET KURAL TWİTTER'DAN TEŞEKKÜR ETTİ
Ahmet Kural Twitter hesabından; 'Düğün Dernek en çok izlenen film oldu, İzleyen , izlettiren ve izleyecek olan herkese sonsuz teşekkürler, sevgiler, saygılar' notunu düşerek takipçilerine teşekkür etti.


Düğün Dernek filmi tarihe geçtiler!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...