‘Boğaziçi’nde müracaatlar başladı

Düzenleyen:
‘Boğaziçi’nde müracaatlar başladı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

İstanbul’da her yıl sinema coşkusu meydana getiren Uluslararası Boğaziçi Film Festivali, beşinci buluşma için gün sayıyor.

İstanbul’da her yıl sinema coşkusu meydana getiren Uluslararası Boğaziçi Film Festivali, beşinci buluşma için gün sayıyor. Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi tarafından düzenlenecek olan 5.Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nin  “Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması” ve “Ulusal Kısa Film Yarışması” müracaatları da başladı. 17-26 Kasım’da gerçekleştirilecek festival çerçevesinde düzenlenecek Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ve Ulusal Kısa Film Yarışması için son başvuru tarihi 15 Eylül olarak tespit edildi. Festivalde, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda “En İyi Film” seçilen eser, 100 bin lira para mükâfatı alacak.  Yarışma için başvuru formlarına, festivalin internet sayfasından ulaşılabilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...