Bizi kitaplar birleştirecek!

Bizi kitaplar  birleştirecek!

KÜLTüR - SANAT Haberleri

İstanbul’da kitap fuarı rüzgârı başlıyor... Bu sene beşincisi yapılacak olan Uluslararası İstanbul Arapça Kitap Fuarı’nın detayları belli oldu.

MURAT ÖZTEKİN

Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği ve Uluslararası Arapça Kitap Yayıncıları Derneğinin katkılarıyla 28 Eylül - 6 Ekim’de gerçekleştirilecek fuar, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde kitapseverlerle buluşacak. Bu seneki sloganı “Kitap Bizi Birleştirir” olarak belirlenen fuara dair bilgi veren Basın Yayın Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Kısakürek, 15 ülkeden 200’den fazla yayınevinin fuara katılacağını ve bu sene 100 bin ziyaretçi hedeflediklerini söyledi. Kısakürek, fuarın hedef kitlesinin İstanbul’a hem ziyaret hem ticaret için gelen Arap nüfusu olduğunu kaydederek “İstanbul’da yaşayan, Arapça konuşan ve Arapça kitap ihtiyacı duyan okuyucular hedef kitlemizde” diye konuştu. “5. Uluslararası İstanbul Arapça Kitap Fuarı” çerçevesinde Arap edebiyatının önde gelen isimlerinin katılımıyla panel, söyleşi gibi çocuk ve gençler için de yaklaşık 70 farklı kültürel etkinlik gerçekleştirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...