Birol Güven: İçerik artık beka meselesi

- Güncelleme:
Birol Güven: İçerik artık beka meselesi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Darıca Birol Güven Kısa Film Yarışması’nın bu sene ikincisi düzenleniyor. Yarışma öncesinde yapımcı, yönetmen ve senarist Birol Güven tarafından eğitim verildi.

Darıca Birol Güven Kısa Film Yarışması'nda konuşan konuşan Birol Güven “İçerik denen şey artık bir beka meselesidir. Bu yüzyılın güçlü devletleri en fazla içerik üreten ve veriye sahip olanlar olacak. Dolayısıyla bizim her mahallede, her sokakta içerik üretmemiz, film çekmemiz ve bunu dijital dünyaya yüklememiz gerekiyor. Veriye hâkim olmamız gerekiyor. Bizim de burada denizde yaptığımız bir damladır ama içerik üreten, filmler çeken arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımla birlikte Darıca’da atölyeler yapıyoruz, kısa film yarışması düzenleyeceğiz. Geçen sene de yaptığımız kısa film yarışmasına çok güzel filmler geldi. O filmleri seyrederken ‘Keşke eğitim yapsaydık da seviyeleri daha da yükselir’ diye düşünmüştüm. Bu sene de o adımı attık, Darıca Kaymakamlığı vesile oldu” diye konuştu. İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...