Batman'i seslendiren Kevin Conroy hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Batman'i seslendiren Kevin Conroy hayatını kaybetti

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Warner Bros'un çizgi filmi süper kahraman Batman’i seslendiren Kevin Conroy, kanserle mücadele ediyordu. Conroy, 66 yaşında kansere yenik düştü. Ünlü ismin ölüm haberini menajeri doğruladı.

Batman: The Animated Series'de Bruce Wayne'i seslendiren Kevin Conroy 66 yaşında hayatını kaybetti.

Kariyerine 1984’te Hamlet oynayarak başlayan Kevin Conroy, Batman: The Animated Series ve Arkham video oyun serisinde Batman’i seslendiriyordu. 

Conroy'un hırıltılı ve derin Batman sesi, eleştirmenler ve çizgi roman hayranları tarafından büyük beğeni topluyordu. Batman seslendirmesiyle büyük beğeni toplayan Conroy, "Batman: Arkham" ve "Injustice" video oyunları serileri de dahil olmak üzere çeşitli diğer DC projelerinde karakteri canlandırmaya devam etti.

Mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Kevin Conroy, Batman: The Animated Series çizgi dizisinden bu yana 30 yıl boyunca karakteri en uzun süre seslendiren kişi olma unvanını elinde tutuyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...