Baby Shark videosu rekor kırdı: YouTube’da 10 milyar izlenmeyi aştı

Düzenleyen:
Baby Shark videosu rekor kırdı: YouTube’da 10 milyar izlenmeyi aştı

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Çocuklar tarafından sevilen ‘Baby Shark’ videosu YouTube’da 10 milyarlık görüntülemeyi aşarak tüm zamanların en çok izlenen videosu oldu.

2016 yılında piyasaya çıkan Baby Shark videosu bir ilke imza attı. Sevilen video, YouTube üzerinde 10 milyar izlenme rakamını geçen ilk video oldu.

VİDEO ŞİRKETİ BİLE BU BAŞARIYI BEKLEMİYORDU

Hope Segoine tarafından seslendirilen şarkı çocukların vazgeçilmezi. Güney Koreli Pinkfong şirketi tarafından kaydedilen akılda kalıcı çocuk şarkısı 2016'da piyasaya çıktıktan sonra Asya ülkelerini etkisi altına alarak 2019'da dünyaya yayıldı. Şarkı, hem basitliğiyle akıllara kısa sürede kazınıyor hem de eğlenceli dansı taklit ediliyor. Videoyu hazırlayan şirket ise bu başarıyı beklemediklerini itiraf ediyor.

Rekora imza atan şarkıya en yakın video 7,7 milyar izlenme ile Despacito şarkısı olmuştu. Öte yandan geçtiğimiz senelerde yine bir çocuk şarkısı Johny Johny Yes Papa da 6,1 milyar izlenme sayısıyla üçüncü sırada yer almıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...