Aquaman ve Kayıp Krallık ne zaman çıkacak? Aquaman ve Kayıp Krallık vizyon tarihi!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aquaman ve Kayıp Krallık ne zaman çıkacak?  Aquaman ve Kayıp Krallık vizyon tarihi!

Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Aquaman’in merakla beklenen devam filmi Aquaman ve Kayıp Krallık ne zaman vizyona çıkıyor? Aquaman ve Kayıp Krallık ile beyazperdeye geri dönüyor. Filmin hayranları Aquaman ve Kayıp Krallık ne zaman çıkıyor? Aquaman ve Kayıp Krallık oyuncuları kimler? sorusunu büyük bir heyecan ile araştırıyor. İşte Aquaman ve Kayıp Krallık vizyon tarihi!

Aksiyon, macera-fantastik türdeki Aquaman'in 2. devam filmi olan Aquaman ve Kayıp Krallık için geri sayım başladı. İlk filmi ile gişe hasılat rekoru kıran Aquaman, ilk filmde yer alan tüm başrol oyuncularıyla geri dönüyor. 2018 yapımı Aquaman’in devam filminde Jason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II ve Nicole Kidman gibi oyuncular rol almıştı. Peki Aquaman ve Kayıp Krallık ne zaman vizyonda, ne zaman nerede yayınlanacak? Aquaman ve Kayıp Krallık konusu ne, Aquaman ve Kayıp Krallık oyuncu kadorsunda kimler var? James Wan’ın yönettiği Aquaman ve Kayıp Krallık filmi için sinemaseverlerin en marak ettiği soruların cevabı haberimizde yer alıyor!

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK NE ZAMAN VİZYONDA?

Aquaman ve Kayıp Krallık filmi çıkış tarihi için 20 Aralık Çarşamba olarak gün verilmişti ancak vizyon tarihi değişti. Aquaman ve Kayıp Krallık filmi 22 Aralık 2023  Cuma günü sinemada izleyicisi ile buluşacak.

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK OYUNCULARI KİM?

Aquaman'in 2. devam filmi olan yapımın başrolünü ilk filmde olduğu gibi Jason Momoa üstleniyor. Filmin kadrosunda ayrıca Amber Heard, Yayha Abdul-Mateen gibi ünlü isimler yer alıyor.

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK KONUSU NE?

Film 2 saat 4 dakika sürecek. Serinin ikinci filminde Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman'i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. Black Manta bu kez her zamankinden daha dişli bir düşmandır elinde ise kadim ve kötücül bir gücü açığa çıkaran efsanevi Black Trident vardır. Aquaman bu güçlü düşmanı yenmek için, Atlantis'in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmayı seçer. Krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için iki üvey kardeşin anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

 

Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emre 8 Aralık 2023 12:09

Hikâye ve hikâye anlatımı çok akıcı güzel yani tavsiye ederim

Melis Yeşim 8 Aralık 2023 12:07

Jason Momoa büyük aktör onun için bile izlerim

Sonraki Haber Yükleniyor...