'Altın Kalem'de Murat Öztekin’e ödül

- Güncelleme:
'Altın Kalem'de Murat Öztekin’e ödül

KÜLTüR - SANAT Haberleri

“Book Culture Art Times” tarafından dağıtılan “Altın Kalemler”in bu seneki “En İyi Kültür Sanat Yönetmeni” ödülüne arkadaşımız Murat Öztekin layık görüldü.

Kültür sanat camiasının prestijli mükafatlarından olan Altın Kalem Ödülleri’nin sahipleri belli oldu.  Book Culture Art Times mecrası tarafından 2018 yılından beri dağıtılan “Altın Kalemler”in bu seneki “En İyi Kültür Sanat Yönetmeni” kategorisindeki ödülüne arkadaşımız Murat Öztekin layık görüldü. Altın Kalem Ödülleri’nde mükâfat alacak isimler arasında kültür, sanat ve medya dünyasından pek çok isim yer aldı. Ayrıca Necip Fazıl Kısakürek, Cahit Zarifoğlu ve geçen sene hayatını kaybeden Mevlâna İdris Zengin gibi isimler için “vefa ödülleri” ilan edildi. Ödüller, 20 Mayıs’ta İstanbul’daki Mihrabat Korusu’nda yapılacak törenle sahipleriyle buluşacak. Törende, sanatçı ve yazar S. Serra Erdoğan’ın edebiyatın meşhur kalemlerinin eserlerinden ilhamla meydana getirdiği resimler de sergilenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...