15 Temmuz için roman yarışması

Düzenleyen:
15 Temmuz için roman yarışması

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

İstanbul Bahçelievler Belediyesi, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi ve ona karşı verilen mücadeleyi hafızalarda canlı tutmak, gelecek nesillere aktarmak amacıyla roman yarışması düzenleyecek.

İstanbul Bahçelievler Belediyesi, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi ve ona karşı verilen mücadeleyi hafızalarda canlı tutmak, gelecek nesillere aktarmak amacıyla roman yarışması düzenleyecek. 15 Temmuz Roman Yarışması’nda birinci olan eserin sahibine 50 bin, ikinciye 35 bin, üçüncüye 20 bin, mansiyona layık görülen ise 10 bin lira ödül verilecek. Yazarlar 30 Nisan 2018 saat 17.00’a kadar başvuruları yapılabilecek. Yarışmanın sonuçları ise 2018  Temmuz ayının ilk haftasında açıklanacak. Bu romanların gelecekte sinema filmi olacağını vurgulayan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “15 Temmuz gibi milletimizin tarihinde ciddi bir kırılmanın dönüm noktasına ancak romanlar sayesinde anlatılabileceğini düşünüyoruz” dedi. Ahmet Münir Eren 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...