Sadece Tarık Çamdal

A -
A +

Eskişehir karşısında G.Saray'ı yönlendirecek isim yoktu. Ancak Tarık Çamdal daha ilk maçında sahanın yıldızı olmayı başardı

Galatasaray'ın dün Eskişehirspor karşısındaki görüntüsü bana geçen sezonu hatırlattı. Alışık olduğumuz bir takım vardı sahada. Bu sezon oynanan diğer maçlara göre Galatasaraylı futbolcular daha istekliydi. Sarı-kırmızılıların en büyük eksikliği dün takımı yönlendirecek bir oyuncunun sahada olmamasıydı. Wesley Sneijder ortada yoktu keza Selçuk İnan da beklenen çizgisinden uzaktı. Böyle bir Galatasaray'ın hücum zenginliğinden söz etmek mümkün olmuyor. Dolayısıyla bu durum tabii ki Eskişehirspor'un ekmeğine yağ sürdü.
Bu kadar olumsuzluk içinde sarı-kırmızılılar için en pozitif durum Tarık Çamdal'ın henüz ilk karşılaşmasında ortaya koyduğu başarılı performanstı. Sanki yıllardır Galatasaray formasını giyercesine rahat, hırslı ve tempolu oynadı. Veysel de bana göre sağ kanattaki görevini yapan diğer bir isimdi. Zaten Galatasaray, Eskişehirspor'a göbekten pozisyon verdi ve buna çare de bulamadı. Yeni transferlerden Dzemaili'nin ayağına top yakışıyor. Makedon futbolcu, alışma dönemini atlatınca Galatasaray'a çok daha katkı sağlayacaktır. Hatta ileride oyun kurucu pozisyonunu bile alabilecek yetenekte bir isim.
Galatasaray, TFF tarafından hiç de hak etmediği şekilde cezalandırıldı ve taraftarının yokluğunu dün Eskişehirspor karşısında hissetti. Tribünlerin boş olması sarı-kırmızılı oyuncuları oldukça etkiledi. Sezon başında kaybedilen puanların telafisi olabilir. Ancak Teknik Direktör Cesare Prandelli ve oyuncular kendilerini bir an önce toparlanmalı. Şimdi Galatasaray'ın önünde Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Anderlecht mücadelesi var. Avrupa maçlarının havası farklı. Futbolcular daha üst düzey bir performans ortaya koyabiliyor. Yepyeni bir kadro oluştu ve futbolcuların rekabeti özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarına olumlu yansıyacak. Bu karşılaşmada taraftarın da tribünlerde takımını destekleyecek olması Galatasaray'ın en büyük artısı olacaktır.

MAÇIN ADAMI

Tarık Çamdal

KIRILMA ANI

Umut'un direkten dönen kafa vuruşu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.