Zihni yoran test: 9 saniyede gözlüğü bulan neredeyse yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Zihni yoran test: 9 saniyede gözlüğü bulan neredeyse yok

Hayatın İçinden Haberleri

Sosyal medyada yayılan yeni bir zeka oyunu, desenli mermer zemin üzerindeki gizli gözlüğü 9 saniye içinde bulmaya çalışan kişilerin kafalarını karıştırıyor. Peki, siz gizli gözlüğü fark edebilir misiniz?

Zeka oyunları, optik illüzyonlar ve diğer bulmacalar zihninizi keskin tutmanın ve beyninizi çalıştırmanın harika yolları... Her gün birkaç bulmaca çözmek bilişsel işlevleri artırmaya yardımcı olabilir. Uzmanlara göre spor salonuna gitmek kadar bulmaca çözmek de günlük rutininizin bir parçası olmalı.

Beyin gücünüzü test etmek istiyorsanız neden insanların kafalarını karıştıran bu zor optik illüzyonu çözmeyi denemiyorsunuz? Tek yapmanız gereken aşağıdaki resimdeki mermer masanın üzerinde mükemmel bir şekilde kamufle edilmiş gözlüğü bulmak.

Zihni yoran test: 9 saniyede gözlüğü bulan neredeyse yok

Görsele yakından bakın. İlk bakışta, yalnızca mermer deseniyle kaplı bir tezgah göreceksiniz. Ancak masanın deseninde fark etmeniz gereken bir şey gizli: Şeffaf camlı gözlük.

Jagran Josh’ta yer alan içerikte, gözlüğü 9 saniye içinde bulmanız isteniyor. Onu belirtilen sürede fark ederseniz bulduğunuz gözlüğe aslında ihtiyacınız olmayacak. Öyleyse gözlüğü ne kadar çabuk bulabileceğinize bir bakın. 

Fark edebildiniz mi? Eğer zorlanıyorsanız, işte size bir ipucu. Gözlük, tezgahın duvara yakın kısmında. Bu yüzden görselin alt kısımlarını aramayı bırakabilirsiniz. 

Zihni yoran test: 9 saniyede gözlüğü bulan neredeyse yok

Eğer bulduysanız, harika! Ancak hala arıyorsanız cevabı sizlerle paylaşalım.

Tezgahın üzerindeki gözlükleri fark etmek gerçekten zordu. Ancak yakından bakarsanız şeffaf gözlükleri siz de fark edeceksiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...