Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kim? Yıldızlar Bana Uzak konusu ne? Yıldızlar Bana Uzak ne zaman başlayacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kim? Yıldızlar Bana Uzak konusu ne? Yıldızlar Bana Uzak ne zaman başlayacak?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ATV’ninyeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak’ın ne zaman başlayacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yıldızlar Bana Uzak dizisinin tanıtımıyla oyuncu kadrosu ve ilk bölüm tarihi belli oldu. Yakında izleyicisi ile buluşacak dizi için Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kim? Yıldızlar Bana Uzak konusu ne? Sorularına yanıt aranıyor. Peki Yıldızlar Bana Uzak ne zaman başlayacak? Yıldızlar Bana Uzak 1. Bölüm ne zaman, hangi oyuncular rol alacak? detayları…

Başrollerini Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı Yıldızlar Bana Uzak dizisi yakında ekran macerasına başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birçok ünlü isim yer alırken Yıldızlar Bana Uzak konusu hakkında da arama motorları aracılığı ile araştırmalar yapılıyor. 2023 yılı içerisinde diziseverler ile buluşacak Yıldızlar Bana Uzak dizisinin ilk bölüm tarihi belli oldu. İşte Yıldızlar Bana Uzak oyuncu kadrosu,ilk bölüm tarihi ve konusu hakkında merak edilenler…

YILDIZLAR BANA UZAK İLK BÖLÜM NE ZAMAN?

Senaryosu Ercan Uğur tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce'nin oturduğu Yıldızlar Bana Uzak dizisi 31 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'de ATV’de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

YILDIZLAR BANA UZAK OYUNCU KADROSU

Başrollerini Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı dizi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Usta oyuncular Gürkan Uygun ve Murat Daltaban'ın da yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak’da, Rami Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan, İnanç Konukçu, Goncagül Sunar, Yaprak Medine, Baran Can Eraslan, Ela Yörüklü, Önder Selen, Deniz Atam ve çocuk oyuncu Mustafa Enis Bilir rol alıyor.

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kim? Yıldızlar Bana Uzak konusu ne? Yıldızlar Bana Uzak ne zaman başlayacak?

YILDIZLAR BANA UZAK KONUSU

Sırlarla dolu aşk ve intikam hikayesini anlatan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin konusu şöyle;

“Kadir ve Aslı… Onların aşkı unutulacak ya da zamana yenilecek bir aşk değildir. Sonsuza kadar hatırlanacak kutsal bir bağ gibidir. Ama Kadir'in hapse girmesi hem de Aslı'nın babasının katili olarak hapse girmesi bütün güzel anıların yitip gitmesine yol açar. Aslı bu darbenin etkisiyle savrulurken Kadir'in artık tek bir amacı vardır. Masumiyetini ispatlamak ve hapishanede kendisine yol gösteren Yahya ile birlikte bu oyunu oynayan Varnalı ailesinden intikam almak…”

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...