Yılbaşında hava durumu nasıl olacak? Yarın 31 Aralık kar yağacak mı? Yağmur var mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yılbaşında hava durumu nasıl olacak? Yarın 31 Aralık kar yağacak mı? Yağmur var mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yılbaşına kısa süre kala vatandaşlar yarının hava durumunu araştırıyor. Her sene yılbaşında kar yağmasını umut edenlerin gündeminde Yılbaşında hava durumu nasıl olacak? Yarın 1 Ocak kar yağacak mı? Yağmur var mı? soruları yer aldı. İşte Meteoroloji verilerine göre yarının hava durumu...

31 Aralık günü havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Vatandaşların gündeminde ise Yılbaşında hava durumu nasıl olacak? Yarın 1 Ocak kar yağacak mı? Yağmur var mı? soruları yer aldı. Yılbaşında hava durumuna dair detaylar haberimizde yer alıyor...

YILBAŞINDA HAVA DURUMU NASIL OLACAK, KAR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre yarın hava durumu şöyle:

Yılbaşında hava durumu nasıl olacak? Yarın 31 Aralık kar yağacak mı? Yağmur var mı?

BUGÜN HAVA NASIL?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğusu ile batı kıyılarının parçalı yer yer çok bulutlu, Çanakkale, Balıkesir'in batı çevreleri ve Kuzey Ege kıyıları ile İzmir ve Aydın'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere hafif yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, güneybatısının çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çanakkale ve Balıkesir'in batı çevrelerinin yerel olmak üzere hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EDİRNE °C11°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C15°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ °C12°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ °C17°C

Az bulutlu

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...