Yarın yağmur yağacak mı? 2 Aralık Cumartesi hava durumu nasıl olacak, yağmur var mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yarın yağmur yağacak mı? 2 Aralık Cumartesi hava durumu nasıl olacak, yağmur var mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Günlerdir soğuk hava ile güne başlayan vatandaşlarımızın merak ettikleri arasında yarın yağmur yağacak mı? sorusu yer alıyor. Meteoroloji'nin verilerine göre Yarın yağmur yağacak mı? 2 Aralık Cumartesi hava durumu nasıl olacak, yağmur var mı?

Yarın yağmur yağacak mı? merak ediliyor. Son günlerde fırtına hakim olan ülkemizde yarınki hava durumu araştırıldı. Araştırılanlar arasında ise Yarın yağmur yağacak mı? 2 Aralık Cumartesi hava durumu nasıl olacak, yağmur var mı? soruları yer aldı. İşte yarının hava durumu!

YARIN YAĞMUR YAĞACAK MI?

Meteoroloji'nin verilerine göre 2 Aralık Cumartesi günü hava durumu şöyle:

Yarın yağmur yağacak mı? 2 Aralık Cumartesi hava durumu nasıl olacak, yağmur var mı?

BUGÜN 1 ARALIK YAĞMUR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Kıyı Ege'nin aralıklı sağanak yağışlı, diğer yerlerin az buutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıkların ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI: Rüzgârın; Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı bulutlu, Çanakkale'nin güney, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güneybatı yönlerden kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

BURSA °C21°C

Parçalı bulutlu

EDİRNE °C20°C

Parçalı bulutlu

İSTANBUL °C18°C

Parçalı bulutlu

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tuğçe 1 Aralık 2023 14:36

Kar yağmayacak herhalde bu sene

Eslem 1 Aralık 2023 14:34

Kar soğuğu var dışarda

Sonraki Haber Yükleniyor...