Yarın yağmur var mı? 8-9-10 Aralık yağmur yağacak mı? İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yarın yağmur var mı? 8-9-10 Aralık yağmur yağacak mı? İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son günlerde Türkiye genelinde hakim olan yağışlı havanın devam etmesiyle akıllara yarın yağmur var mı? sorusu geldi. Vatandaşlar yarınki hava durumunu araştırırken Yarın yağmur var mı? 8-9-10 Aralık yağmur yağacak mı? İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu nasıl olacak? aramasını da yaptı.

Yarınki hava durumu merak ediliyor. Kış aylarına girmemizle beraber havaların soğuk etkisi arttı. Vatandaşların bir süredir mücadele ettiği fırtınalı havanın ardından Yarın yağmur var mı? 8-9-10 Aralık yağmur yağacak mı? İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu aratıldı. Yağışlı havaya uyanan vatandaşların merak ettiklerinin yanıtı haberimizde yer alıyor.

YARIN YAĞMUR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre 8 Aralık günü hava durumu şöyle olacak:

Yarın yağmur var mı? 8-9-10 Aralık yağmur yağacak mı? İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!

BUGÜN YAĞMUR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Tokat çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Bursa ve Balıkesir çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinde, akşam ve gece saatlerinde Kıyı Ege ve Doğu Akdeniz ile İstanbul, Kocaeli, Yalova, Antalya, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının Marmara ve Kıyı Ege'de mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli, kuzeybatı kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğleden sonra Bursa ve Balıkesir çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinde, akşam ve gece saatlerinde Kıyı Ege ve Doğu Akdeniz ile İstanbul, Kocaeli, Yalova, Antalya, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yarın yağmur var mı? 8-9-10 Aralık yağmur yağacak mı? İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Bursa ve Balıkesir çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinde, gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa ve Balıkesir çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Trakya kesimi ile bölgenin güneydoğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

BURSA °C13°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra ve gece saatlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

EDİRNE °C11°C

Çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde aralıklı yağmurlu

İSTANBUL °C13°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emin Tuğrul 7 Aralık 2023 15:58

Yağmurlu olsa da hava çok sıcak Marmara'da

Sıla 7 Aralık 2023 15:56

Sel olmadığı sürece yağsın barajlar için de iyi oluyor

Sonraki Haber Yükleniyor...