Yarın yağmur var mı? 20 Aralık İstanbul hava durumu nasıl olacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yarın yağmur var mı? 20 Aralık İstanbul hava durumu nasıl olacak?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kış ayına girmemizle beraber vatandaşlar hava durumunu araştırıyor. Son günlerde yağmurlu havanın hakim olduğu İstanbul'da yağmur var mı merak ediliyor. Peki, Yarın yağmur var mı? 20 Aralık İstanbul hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre bugünün hava durumu araştırıldı. 20 Aralık günü yağmur yağacak mı araştırılıyor. Vatandaşlar son günlerde yağışın hakim olduğu ülkemizdeki hava durumunu araştırırken Yarın yağmur var mı? 20 Aralık İstanbul hava durumu nasıl olacak? sorularına yanıt aradı.

YARIN YAĞMUR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen verilere göre 20 Aralık günü Türkiye geneli hava durumu şöyle:

Yarın yağmur var mı? 20 Aralık İstanbul hava durumu nasıl olacak?

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzeydoğusu ile zamanla batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu, yarın öğle saatlerinden itibaren Muğla, Aydın il geneli, İzmir ve Balıkesir'in batısı ile Çanakkale'nin güney ilçelerinin aralıklı sağanak ve gökğürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde mevsim normalleri civarında, Karadeniz kıyıları ve İç Anadolu kesimlerinde yer yer mevsim normallerinin üstünde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, yarın öğle saatlerinden itibaren Balıkesir'in batısı ile Çanakkale'nin güney ilçeleri aralıklı sağanak ve gökğürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EDİRNE 0°C12°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL 5°C13°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ 3°C14°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 5°C17°C

Parçalı ve az bulutlu

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...