Yarın (31 Aralık) kargolar açık mı? 1 Ocak'ta kargolar çalışıyor mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yarın (31 Aralık) kargolar açık mı? 1 Ocak'ta kargolar çalışıyor mu?
Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeni yıla girmemize kısa süre kala merak edilenler arasında Yarın (31 Aralık) kargolar açık mı? 1 Ocak'ta kargolar çalışıyor mu? soruları yer aldı. 31 Aralık Pazar günü ile ilgili araştırılanlar arasında yer alan kargoların çalışma saatleri haberimizde...

Yeni yıla girmemize çok az bir süre kala yarın kargoların çalışıp çalışmayacağı araştırılıyor. Arama motorlarında ise Yarın (31 Aralık) kargolar açık mı? 1 Ocak'ta kargolar çalışıyor mu? soruları aratıldı. Detaylar...

YARIN KARGOLAR AÇIK MI (31 ARALIK)?

31 Ocak Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle kargolar hizmet vermeyecek. 31 Aralık 2023 - 1 Ocak 2024 tarihleri aralığında kargolar çalışmıyor.

1 OCAK TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

1 Ocak Pazartesi günü toplu taşımaların ücretsiz olacağı Resmi Gazete'de yayınlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 1 Ocak’ta Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri ücretsiz olacak.

1 OCAK BANKALAR AÇIK MI?

1 Ocak günü resmi tatil sayılıyor. Bu nedenle bankalar 1 Ocak Pazartesi günü hizmet vermeyecek. Bankada işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar 2 Ocak günü işlemlerini gerçekleştirebilir. Pazartesi günü EFT ve havale gibi işlemler mobil bankacılık ile yapılabilecek.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...